Om funktionen Lösenordshanterare

Kaspersky Password Manager skyddar alla dina lösenord och annan känslig information med ett enda huvudlösenord. Du kan installera Kaspersky Password Manager på enheter som använder Microsoft Windows, macOS, Android eller iOS så att alla dina data är säkra och synkroniserade.

Funktionen Password manager tillhandahålls av appen Kaspersky Password Manager. Om du vill använda funktionen för lösenordshantering ska du installera Kaspersky Password Manager när du har installerat huvudappen Kaspersky.

Instruktioner hur du använder Kasperskys lösenordhanterare på mobila enheter finns i hjälpavsnittet för Kasperskys lösenordhanterare.